Piese auto prin COMANDA TELEFONICA sau ONLINE. 

In cazul SCAPARILOR de AGENT utilizam mai multe metode de detectare a acestora:

Efectuati REVIZIA PERIODICA a Autoturismului Dvs.

In prima faza identificam toate fisurile si sursele de neetanseitate (gauri, racorduri sau garnituri uzate, alte componente defecte) prin Verificarea sistemnului sub Presiune cu Azot, metoda costeficienta pentru ca nu se foloseste si astfel nu se pierde agent de racire.

Pentru Orice Revizie Completa cu SCHIMB CUREA DISTRIBUTIE in perioada mai-iunie la Service-ul nostru BENEFICIATI de ASISTENTA RUTIERA Gratuita pentru TOATE CALATORIILE Dvs timp de 1 AN in TOARA TARA.

Efectuati REVIZIA PERIODICA a Autoturismului in perioada mai-iunie la Service-ul nostru si beneficiati de ASISTENTA RUTIERA Gratuita pentru TOATE CALATORIILE Dvs din timpul VERII - in TOARA TARA.

Efectuati REVIZIA PERIODICA a Autoturismului Dvs in perioada mai-iunie la Service-ul nostru si beneficiati de o VERIFICARE a Sistemului de CLIMATIZARE prin efectuarea unui TEST de PERFORMANTA cu Aparat Specializat de diagnosticare si incarcare sisteme de climatizare auto.

Ca sa venim in intampinarea problemelor pe care tot mai multi dintre dvs le are la ACHIZITIA unui Autoturism SECOND HAND, TIACOM AUTO va sta la dispozitie cu un serviciu nou: CONSILIERE LA ACHIZITIA UNUI AUTOTURISM.

12